Niet zomaar een eitje!

Niet zomaar een eitje!

eitje

We hebben heel veel mailtjes ontvangen van liefhebbers van biologische eitjes. Ons eitje is niet alleen biologisch, maar ook nog eens heel duurzaam. Onze dames staan centraal en scharrelen naar hartenlust onder de fruit- en notenbomen en tussen de klavers en de weide. Ook het milieu verdient onze aandacht. Daarom investeerden we al in de allernieuwste technologieën op het gebied van stikstofreductie. Met de ECO units verminderen we de uitstoot van stikstof met maarliefst 80%. En door de zonnepanelen, over de hele lengte van de stallen, werken we energieneutraal. Ik overdrijf niet als ik zeg dat onze dames ‘gouden eitjes’ leggen. We willen natuurlijk dat jong en oud genieten van onze eitjes. Daarom onderzoeken we samen met een team van specialisten op welke wijze onze eitjes het beste tot hun recht komen. Ik hoop dat we daar op de korte termijn al iets meer over kunnen vertellen.

Op dit moment werken we samen met de Gebroeders Van Beek. Zij zorgen ervoor dat onze eitjes in de doosjes van ‘Biologische Blije Kip eieren’ terecht komen. En dat deze in de winkel terecht komen. Heerlijk vers en met 3 sterren Beter Leven Keurmerk (BLK). Deze code geeft, volgens de richtlijnen van de Dierenbescherming, aan dat dit het meest diervriendelijke ei van Nederland betreft. Wat er nog meer met ons eitje gaat gebeuren is nog een avontuur. Maar met de ‘Biologische Blije Kip eieren’ weet je dat je de allerbeste eieren koopt van het moment.

Nieuwsgierig naar ons volgende avontuur? Volg ons op Facebook, Youtube en LinkedIn! Daar laten we zien wat we meemaken en wat ons volgende avontuur wordt.

Groetjes, Eric