Dit is een nacht, die je normaal alleen in films ziet…

Dit is een nacht, die je normaal alleen in films ziet…

gewonnen

Ik duik mijn mandje in. Maar wat ben ik blij, trots en dankbaar voor al het enthousiasme en log van het publiek en de jury. We hebben niet één, maar twee prijzen gewonnen op de Venrayse Ondernemers Prijzen (VOP) 2020! Niet alleen de Rabobank Publieksprijs mochten we ontvangen, maar ook de Loek Nelissen Prijs! Het valt niet uit te leggen wat dat met mij en met al mijn medewerkers doet!

Eén ding is zeker: morgen gaan we met nóg meer passie en energie aan de slag om het eitjes van Lamberdina’s Hoeve, op unieke wijze, aan te bieden aan de consument. Hoe? Laat ik zeggen, we gaan verder met ons avontuur! Ik houd jullie op de hoogte, maar nu eerst heerlijk dromen…

Groetjes, Eric

Groetjes Eric