Volg mijn droom en realisatie van Lamberdina’s Hoeve online

Volg mijn droom en realisatie van Lamberdina’s Hoeve online

Volg mijn droom

“Praten is niet echt mijn ding” zeg ik tegen de cameraploeg die op de bouwplaats van Lamberdina’s Hoeve hun apparatuur uitstalt. Gewapend met een thermoskan koffie en papieren bekers gaan we in gesprek. En ik vertel mijn verhaal over hoe het verleden mij heeft ge├»nspireerd om een biologische kippenboerderij te bouwen op de grond van mijn oma Lamberdina.

Vanaf vandaag deel ik mijn droom en de realisatie hiervan online. Op Lamberdina’s Hoeve staat de kip centraal. En dat betekent dat het mijn dames aan niets zal ontbreken op deze kippenboerderij van de toekomst.

Bekijk hier de video 🐔

Blijf op de hoogte

Wil je de realisatie van Lamberdina’s Hoeve blijven volgen? Volg ons op Facebook, LinkedIn en natuurlijk via ons Youtube kanaal.

Groetjes, Eric