Terugblikken op 2019, wat was het een bijzonder jaar!

Terugblikken op 2019, wat was het een bijzonder jaar!

Mijn kleine stukje land in Castenray draagt bij aan de toekomst van onze aarde. In het afgelopen jaar hebben we Lamberdina’s Hoeve gerealiseerd. Wat begon als een droom werd al snel realiteit. En dat kon ik niet alleen. Met de hulp van verschillende kennispartners en co-createurs is de meest duurzame kippenboerderij van Nederland een feit geworden.

Ik ben ongelofelijk trots. Op dit stukje land liggen mijn roots. De grond én de boerderij. Ik ben Eric Thielen, derde generatie pluimveehouder Thielen. En ik neem je graag mee in het avontuur van het afgelopen jaar.

Speciale dank aan alle medewerkers én partners, met jullie hulp heb ik mijn droom kunnen realiseren. Zonder jullie had ik dit nooit kunnen doen!

Groetjes, Eric Thielen

Provincie Limburg | WUR | Gemeente Venray| Vencomatic | Dierenbescherming | Van Lankveld | Vitelia Agrocultuur | Vitelia Voeders BV | Agruniek Rijnvallei Biologisch BV | Fleuren Fourage en Transport BV | Electro Gommans | Ter Heerdt| Teunissen |Gebr. Van Beek | Hekwerkland | Tim Schuts | Roel Hoeijmakers | Advee Ysselsteyn | Aldenzee grondwerken | Arvalis | Skal Bio controle | Kiwa Verin | Van Ophoven | Summa verzekeringen | AB Werkt | Van Eck | Hotraco Agri | Van Zeeland | Accon AVM | Thielen Consult | Albert Knijnenburg | Karenanna Media |