Genomineerd: Venrayse ondernemers prijzen 2020

Genomineerd: Venrayse ondernemers prijzen 2020

Venrayse ondernemers prijzen

Dit is een mooi moment om iedereen te bedanken die de ontwikkeling en realisatie van Lamberdina’s Hoeve een warm hart toedraagt en ons in de spotlights zet. Samen met vijf andere Limburgse ondernemers, ben ik met Lamberdina’s Hoeve genomineerd, voor de Venrayse Ondernemers prijzen 2020. Ik ga ongelooflijk mijn best doen, maar wil ook mijn collega nominees heel veel succes wensen in de ‘strijd’ om die felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs in de wacht te slepen. Beide prijzen worden op donderdag 9 januari 2020 uitgereikt in Schouwburg Venray.

De zes genomineerden zijn: PIT voor jouw administratie, Lamberdina’s Hoeve, Expert Venray, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat.

Ook in Eindhoven hebben we feest gevierd! Lamberdina’s Hoeve voelt zich gezegend met haar partner Vencomatic. Dit prachtige Brabantse familie bedrijf is wereldspeler op het gebied van innovatieve en duurzame huisvesting voor leghennen. De door hen ontworpen ECO Zero is gekozen als meest innovatieve product tijdens het Dutch Poultry symposium! Proficiat voor alle medewerkers van dit fantastische bedrijf. Ik was bij de uitreiking en heb genoten van de energie en het enthousiasme van alle betrokkenen. Op Lamberdina’s Hoeve maken we gebruik van zes ECO-units maar ook van de Q-Perch van Vencomatic.

Volgende week meer goed nieuws! Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend.

Groetjes Eric