Koele kippen door innovatie

Koele kippen door innovatie

innovatief stalinterieur

De stallen van Lamberdina’s Hoeve zijn voorzien van een innovatief stalinterieur. In samenwerking met Vencomatic maakten we dit plan. Tijdens verschillende sessies op de Vencomatic Campus kwam het tot stand.

Binnen deze campus komen onderzoekers, wetenschappers en ondernemers bij elkaar om de dialoog te voeren. Vanuit co-creatie werken zij aan nieuwe innovatieve technologieën met het accent op dierenwelzijn en duurzaamheid. Vanuit deze groep zijn wij, Lamberdina’s Hoeve, de eerste pluimveehouderij die de revolutionaire Eco-Units en de Q-Perch van Vencomatic heeft laten plaatsen. We gaan in gesprek met Lotte van de Ven, CEO bij Vencomatic Group. Sinds jaar en dag werken zij en Eric samen.

Bekijk het interview met Lotte

Over Vencomatic

Vencomatic, een Brabants familiebedrijf van wereldformaat. Met ruim 350 medewerkers wereldwijd ontwikkelen zij duurzame en innovatieve producten om pluimveebedrijven te optimaliseren. Waar het meer dan 30 jaar geleden begon met het echtpaar Cor en Han van de Ven, hebben nu alle vijf de kinderen hun positie ingenomen binnen het bedrijf.