Livestream Agrarisch Ondernemer 2020

Livestream Agrarisch Ondernemer 2020

De bekendmaking van deze prestigieuze titel ‘Agrarisch Ondernemer 2020’ zou op 26 maart 2020 bekend gemaakt worden. Door de uitbraak van Covid-19 is er voor gekozen om deze, doorgaans zeer feestelijke bijeenkomst, uit te stellen. Maar nu gaat het dan toch gebeuren! Op donderdag 17 september kan iedereen de alternatieve bekendmaking via een online uitzending live volgen.

Er zijn 5 genomineerden die kans maken op de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020. Mijn team en ik hebben er alles aan gedaan om een diervriendelijke, biologische en ook heel duurzame boerderij te bouwen. Lamberdina is de naam van mijn grootmoeder. Met trots spreken we haar naam uit en vertellen aan iedereen wat we doen, waarom we dat doen en hoe we dat doen. De wereld is van iedereen, dat betekent dat we ervan mogen genieten maar ook dat we een zorgplicht hebben. Op Lamberdina’s Hoeve doen ons uiterste best om het beter te doen en het beter te blijven doen. Beter boeren kan alleen in samenwerking met de consument. Eerlijke prijzen voor duurzame en diervriendelijke producten. Een duurzame economie bouw je samen. Een gezond eetpatroon maakt niet alleen de mens gezonder maar ook de planeet. Onze eitjes zijn een ode aan Oma, de planeet en de smaak van echt eten. De vijf genomineerden vind je op de Facebook van het event. 

De uitzending is te volgen via een link. Zodra we de link van de organisatie ontvangen, delen we die met u. U kunt ook een mailtje sturen naar info@lamberdinashoeve.nl dan mailen we de link z.s.m. naar uw persoonlijke/zakelijke mailadres.

15.30 uur Start Live Uitzending
17.10 uur Einde Uitzending

Groetjes, Eric Thielen