Uitnodiging: informatieavond Lamberdina’s Hoeve

Uitnodiging: informatieavond Lamberdina’s Hoeve

uitnodiging informatieavond

Op vrijdag 30 maart ’18 willen we u, inwoners van Castenray en Oirlo, van harte uitnodigen op de informatieavond van Lamberdina’s Hoeve. De informatieavond vindt plaats op het bedrijf, en woonadres van, Eric in Castenray.

In gedachten bouw ik al jaren aan Lamberdina’s Hoeve, maar de laatste anderhalf jaar is deze droom naar woord en beeld vertaald. We zijn er heel trots op dat we nu het stadium hebben bereikt om deze droom met u te delen. Dat doen we op de plek waar het allemaal begon, de plek waar ooit de boerderij van Lamberdina stond.

Programma

We stellen uw aanwezigheid enorm op prijs, omdat we het belangrijk vinden dat u, als inwoner en goede buur, als eerste de informatie ontvangt over de missie en visie van Lamberdina’s Hoeve: biologische kippenboerderij. Na de bijeenkomst op 30 maart liggen de bouwplannen en tekeningen ter inzage bij de gemeente Venray.

Tussen 19.00 en 20.00 uur willen we u graag Lamberdina’s Hoeve laten beleven. Daarvoor volgen we het volgende programma:

  • Karenanna Knopper zal de avond openen. Zij deelt een kort verhaal over de gesprekken die zij met Eric heeft gevoerd en de opdracht die Lamberdina’s Hoeve zich heeft gesteld.
  • Erik Thielen vertelt over het ontstaan van zijn droom en het durven maken van keuzes. Ook partners en co-createurs van het eerste uur als Gemeente Venray, Electrotechniek Gommans, Vencomatic, Aannemersbedrijf Teunissen, Arvalis, Vitelia, Knijenburg Advies en Accon AVM zullen aanwezig. Na afloop van de presentaties zal er volop de gelegenheid zijn om op informele wijze met elkaar na te praten.

Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. We verwelkomen u graag met koffie en gevulde eitjes!

“Duurzaamheid gaat op Lamberdina’s Hoeve over onze gezondheid en de gezondheid van onze aarde. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en raakt de essentie van ons bestaan Economie is belangrijk, maar duurzaam zorgdragen voor mensen, dieren, natuur en omgeving is een volwaardige manier van leven. Met deze manier van ondernemen nemen we de verantwoording voor de dag van morgen.”

Hartelijke groet,

Team van Lamberdina’s Hoeve

Locatie
Horsterweg 27, de presentatie houden we in een witte tent op de oude boerderij van Lamberdina.

Datum en tijdstip
Vrijdag 30 maart,
19.00 uur tot 20.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.