Vacature: medewerker pluimvee

Vacature: medewerker pluimvee

Zorg jij ervoor dat onze kippen mooi in hun veren zitten? En in zomer- en winterdag lekker buiten kunnen? Ontdek het werken als medewerker pluimvee!

Over de functie

Als medewerker pluimvee zorg jij ervoor dat de kippen – of zoals wij het liever zeggen ‘onze dames’ – lekker in hun veren zitten. Vrij letterlijk! Door goed te kijken en op te letten, signaleer jij of de dames er gezond (met glanzende veren, opgeheven borst en glimmende snavel) bij scharrelen. Daarnaast zorg jij ervoor dat het ‘huis’ van de dames er altijd op-en-top bijligt. Dat betekent dat je de stallen schoon houdt, de buitenverblijven opgeruimd en de nodige onderhoudstaken/ klusjes oppakt. Net iets buiten de stallen zorg jij ervoor dat de eieren van de band op de pallets belanden.

Enne… werkervaring? Dat is niet nodig! Wij brengen jou de kneepjes van het vak bij.

Over het bedrijf

Biologische eieren én scharreleieren. Werken bij Thielen eieren / Lamberdina’s hoeve betekent het beste van beide werelden. Welk van onze bedrijven je ook binnenloopt, bij ons staat zorgdragen voor mens, milieu, natuur en omgeving centraal. Waar we met het ene bedrijf een traditionelere pluimvee bedrijven, richten we ons in het andere bedrijf op biologisch.

Wat wij bieden

Naast een afwisselende functie en een gezellig team, bieden we:

  • Persoonlijke begeleiding in jouw ontwikkeling
  • Gezellige teamuitjes, van karten tot zomer BBQ

Wat wij vragen

Een ‘niet lullen, maar poetsen’-mentaliteit vinden we belangrijk. Met andere woorden: jij bent niet bang om je handen vies te maken. Naast die hardwerkende boerenstelling, ben of heb jij:

  • Affiniteit met pluimvee / legkippen
  • Minimaal 24 uur beschikbaar
  • Een teamspeler, die ook zelfstandig goed uit de veren (😉) kan
  • Niet vies van een gezellige naborrel in het weekend
  • Technisch inzicht is een pré

Enthousiast geworden?

Sta jij te popelen om te beginnen? Stuur Erna Pouwels jouw CV en een korte motivatie.